Nitro har fjernet stingene!!

  • Skrevet 18.05.2016
  • Klokken 15:02

Da har Nitro endelig fått fjernet stingene sine etter Entropion operasjonen! Se så bra resultatet ble: 
 

Nå er Nitro overlykkelig for å slippe både sting under øye og krage rundt halsen! =) Kirurgen er storfornøyd med sluttresultatet og sier at vi forhåpentligvis ikke trenger å utføre den samme operasjonen en gang til. 

Jeg merker jo tydelig forskjell på kattas oppførsel da, det har jeg forsåvidt gjort helt siden et par dager etter inngrepet, da han begynte å komme tilbake til seg selv igjen. Nitro har blitt mye tryggere - både på oss eierne, gjester og ikke minst seg selv. Han har også blitt mer kosete og avhengig, det merkes særlig på kveldstid for han vil ligge i fanget på sofaen og mellom hodeputene våre om natten. <3

Det kan hende at han har søkt trøst og oppmerksomhet fordi han har følt seg redusert med krage rundt halsen, men jeg sitter med en sånn liten følelse om at det handler om at han da slapp smerter og ubehag (bortsett fra kragen og det der da), og kunne være seg selv igjen uten å få hår innpå øye. Han klarer endelig å leve normalt igjen. Men nå som stingene er tatt ut og kragen er tatt av, så får vi bare håpe at koselysten forblir, hehe. Vi finner vel fort ut om det kun gjaldt trøst, eller at han ble tryggere etter operasjonen.

Nå har jeg gredd han godt over hele pelsen, og løsnet flokene rundt halsen der kragen satt, vi har pusset tenner skikkelig, og Nitro har endelig fått vasket seg ordentlig på egen hånd, - det har vært et savn! Litt senere denne uken tenkte vi å gi han et skikkelig bad for å toppe det hele! Det tror jeg kan være godt for han.

 

#entropion #katt #rasekatt #nitro #operasjon #entropionoperasjon #smerte #ubehag #øye #veterinær #dyrlege #sting #krage #halskrage #resultat #badekatt #cat #mainecoon #maine #coon #1year #1år #ettår #vipper #hår #hair #myk #kosete 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

Ingvild E. Andreassen

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg opprettet en blogg for å kunne uttrykke tanker og følelser rundt temaer som jeg mener er viktig at blir satt frem i lyset. Her vil du kunne lese inspirerende innlegg som du gjerne må dele videre. Enjoy!
hits